Новини

«Поховали батька, захворіла дитина, нас усі проклинають»: історія родини, яка постраждала від коронавірусу

Донька 68-річного чоловіка з Тернопільщини, який помер від коронавірусної хвороби, Анна Поліщук розповіла, що захворіла ще й її 12-річна донька, а знайомі та сусіди – взагалі перестали спілкуватися з родиною.

Про це жінка розказала в інтерв’ю місцевому виданню «Терен», передає «Під прицілом».

Анна Поліщук із родиною мешкає у Кременці. Напередодні її 12-річна донька поїхала у гості в Монастириськ, де контактувала з дітьми її сестри.

Матір переконує, що з покійним дідусем дівчинка не спілкувалася.

Фото ілюстративне

Наразі дитину терміново госпіталізували, а батьків відправили на самоізоляцію. Проте люди у місті влаштували родині справжній терор, розповідає жінка:

Люди не розуміють ситуації. Телефонують нашим родичам, знайомим, кумам, випитують, чи вони з нами контактували. Пишуть, що ми, нібито, були на похороні у тата. Хоча, як би це важко не було, з батьком я не поїхала попрощатися.

 

Сусіди телефонують у поліцію та скаржаться, що ми виходимо на власне подвір’я без масок. Дзвонили й у міську раду повідомити, що мій чоловік ходить по магазинах міста, хоча це не так.

 

Цей моральний тиск ледве не доводить до нервового зриву. Ми ні з ким абсолютно не контактуємо, адже розуміємо усю серйозність ситуації та усвідомлюємо свою відповідальність. Я втратила батька через цю хворобу, нікому не бажаю такого лиха, – розповіла Анна.

Проте ситуація – не критична.

Жінка додає, що є люди, які купують родині продукти, навіть не вимагаючи за це грошей.

Leave a Comment