Новини

“Ридала і благала забрати в лікарню”: киянка розповіла, як її чоловік помер від коронавірусу. ФОТО

Днями у Києві від коронавірусу помер 30-річний Кирило В’юшин. Його дружина Валерія у своєму “Інстаграмі” від першого до останнього дня розповідала, як перебігає хвороба і як чоловіка рятують медики.

Так, 19 березня Кирилу визначили діагноз: двостороння пневмонія. Тоді його поклали в реанімацію та підключили до апарату ШВЛ.

Валерія розповідає, що перед цим у чоловіка впродовж 5 днів була температура за 40 градусів і страшний кашель. Сім’я тричі викликала карети “швидкої”, зокрема й приватну, проте медики не змогли зрозуміти, наскільки складна ситуація. Навіть на останній виклик медики наполегливо радили залишати чоловіка вдома і давати йому противірусні препарати. За словами дівчини, вона таки домоглася госпіталізації і проведення томографії: там і стало зрозуміло, що у чоловіка вже двостороння пневмонія.

В’юшина писала, що чоловіка впродовж двох днів рятували всіма можливими засобами. Тест на коронавірус спершу показав негативний результат і це не давало їй впасти духом.

24 березня чоловіка з підозрою на коронавірус перевезли в Інститут серця. Учора, 6 квітня, він помер – таки від коронавірусу.

 

Leave a Comment