Важливо Волинь Новини

Лабораторія у Луцьку шукатиме тих, хто перехворів на коронавірус

Українсько-німецька лабораторія має можливість проводити аналіз, який виявляє уже перехворілих коронавірусом людей, тобто хто перехворів і не знав, з легкими симптомами чи безсимптомно. Це аналіз на антитіла IgG. Аналіз виконують у Німеччині фахівцями лабораторіі MVZ Gemeinschaftslabor Cottbus.

Це сенсація, бо їх ніхто не робить ще в Україні. Але головне, це дає можливість частково відновити роботу підприємства чи економіки Волині загалом в умовах карантину, виявляти перехворілих і давати їм дозвіл працювати. Вони вже і самі не заразяться і для інших не є заразними.

1 коментар

  • Доброго дня! Мене звати Ірина. З 3 лютого хворіла на ГРВІ, був сильний сухий кашель та інші симптоми, схожі на короновірус, одразу звернулась до лікаря, приймала антибіотики, але через 10 днів кашель посилився и 19 лютого було діагностовано правостороннє запалення легень. Ще тиждень приймала два антибіотики, але і після цього кашель і слабкість відступали дуже повільно. Дуже хочу перевіритись чи не міг бути це короновірус. Я не була за кордоном, але була в контакті з третіми особами, які спілкувались з тими, що приїжджали з Польщі.

Leave a Comment