Новини

В Україні за день виявлено майже 130 нових випадків COVID-19

В Україні станом на вечір 4 квітня зафіксовано 1225 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За день загальна кількість збільшилась на 129. Про це повідомляє МОЗ.

“Усього отримано 32 повідомлення про летальні випадки від цього захворювання. 25 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі”, – вказано у повідомленні.

У МОЗ нагадали, що позитивний результат експрес-тесту на COVID-19 не є підтвердженням діагнозу.

“Хворобу можна встановити лише на підставі лабораторного дослідження”, – повідомили у міністерстві.

В Україні станом на ранок 4 квітня було зафіксовано 1096 випадків коронавірусної хвороби, госпіталізовано 477 людей, з них 27 – діти. 16 хворих підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

Що відомо

  • 25 березня уряд вирішив ввести режим надзвичайної ситуації по всій території України та продовжив карантин до 24 квітня.
  • Кабінет міністрів України затвердив список додаткових обмежень у країні на час карантину через коронавірус. Якщо буде зафіксована динаміка зниження захворюваності, то в кінці квітня карантин поступово послаблюватимуть.
  • За порушення карантинних обмежень суди оштрафували громадян України загалом на 272 тисячі гривень.
  • Українці розповіли про ставлення до дій влади в умовах загрози коронавірусу і те, як змінилися їхні доходи під час карантину.

Leave a Comment