Новини

Чоловік під наркотиками бив і душив жінку прямо в неї в машині

“Я хочу щоб патрульні знали, що вони дуже мені допомогли!”. З такими словами до поліцейських звернулась мешканка Рівного пані Вікторія, яка побажала висловити подяку патрульним, які опрацьовували її виклик 31 березня.

Того останнього березневого вечора 35-річна рівнянка, з її слів, довго ще не забуде. Близько 10-вечора вона виїжджала власною автівкою зі стоянки на вулиці Гетьмана Виговського, коли до неї несподівано підбіг незнайомий чоловік.

Він відчинив двері з водійського боку та грубо почав наказувати жінці вийти з машини. Він намагався виволокти її з машини, але жінка була пристебнута і йому це не вдалось, тому почав завдавати ударів жінці руками й ногами та душив її.

Крики наляканої жінки чув охоронець і коли зловмисник відволікся на нього, жінка почала рух та втекла. Від’їхавши у безпечне місце, жінка викликала поліцію.

Екіпаж патрульних Віталій Черняк та Олександр Ящук, які оперативно прибули на місце події, виявили підозрілу особу за орієнтуванням та вирішили затримати його. Чоловік поводився неадекватно, мав явні ознаки наркотичного сп’яніння, нецензурно висловлювався, шарпав поліцейських за формений одяг та під час затримання зірвав та зламав кріплення нагрудної бодікамери.

31-річного мешканця Миколаївської області патрульні передали слідчим. Відносно нього відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 245 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

– Максим Попов, Анатолій Михайловський, Віталій Черняк та Олександр Ящук — низький вам уклін за вашу службу! Через карантинні заходи не можу потиснути вам руку, подякувати особисто, тому звертаюсь до вас через вашу сторінку в фейсбуці.

– Найбільше я вдячна Максиму, він надав мені колосальну психологічну та фізичну підтримку, я неймовірно йому вдячна, я розумію, що це їх робота, але вони діяли дуже професійно, грамотно і по-людськи — каже Вікторія.

– Хай береже вас Бог.

Leave a Comment