Новини

Українцям офіційно заборонили виходити з дому — попередження закінчилися

Українцям доведеться закрити двері своїх будинків на всі замки
Як відомо, український уряд через активне поширення коронавирусної інфекції прийняло рішення посилити карантинні заходи. Тепер громадянам без документів виходити на вулицю заборонено. Однак, у Чернівецькій області, де зареєстровано найбільше інфікованих на covid-19, місцева влада пішла на радикальні заходи.
Голова місцевої обласної адміністрації Сергій Осачук заявив, що буковинці не повинні залишати свої домівки з 13:00 суботи, 4 квітня, до 6:00 понеділка, 6 квітня. Жителям області порадили придбати продуктів харчування на дві доби. Про це стало відомо завдяки публікації Сергія Осачука в мережі Facebook.
Публікація Сергія Осачука, Facebook
“З 13:00 суботи (4 квітня), до 6:00 понеділка (6 квітня) в Чернівецькій області вводиться режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей. В суботу (4 квітня) просимо всіх мешканців області до 13:00 придбати необхідні продукти харчування з розрахунком на дві доби. Закликаємо залишатися вдома і не залишати свої будинки до 6:00 понеділка (6 квітня). Прошу максимально поширити!”, – написав Сергій Осачук.

Обов’язково підпишись на наш канал в Telegram, щоб не пропустити найцікавіше.

Leave a Comment