Новини

Депутат “Слуги народу” Ткаченко закликав СБУ перекрити онлайн-кінотеатри на час карантину

Пандемія коронавірусу відкриває для Росії можливість впливати на українців в культурній, інформаційній та медичної площинах. Таке побоювання висловив нардеп від “Слуги народу” Олександр Ткаченко і нагадав, що війна триває.

На його думку, навіть в умовах карантину не можна пускати на самоплив питання фінансування культури, щоб не допустити “експансії північного сусіда”.

“Зараз посилюється увага українців до стрімінговім сервісів, і це відкриває простір для посіву пропаганди. Тому кіберполіції варто посилити боротьбу з кардшерінгом, до якого вдаються українці для перегляду піратських ресурсів, в тому числі російських каналів”, – написав Ткаченко на своїй сторінці в соцмережі.

Він рекомендує сьогодні “фільтрувати джерела інформації ретельно, як ніколи”.

Також Ткаченко сказав, що Україна не повинна приймати допомогу від Росії, навіть якщо ситуація з коронавірусів стане критичною.

“Потенційно небезпечний момент: якщо ситуація стане критичною, і РФ запропонує допомогу лікарням, то прийняття цієї допомоги де-факто означатиме, що ми вважаємо війну припиненої. А вона триває”, – сказав нардеп.

Leave a Comment