Новини

Подвиг щодня — вражаюча історія звичайної медсестри змушує переосмислити цінності

Історія звичайної медсестри, для якої кожен робочий день – подвиг.

Коронавірус зрівняв шанси на майбутнє для всіх і показав, хто спражні люди, а хто виродки, які жирують за рахунок інших, вважаючи, що їхнє життя набагато важливіше.

Сьогоднішні реалії показали, що існує лише один справжній герой — і це медик. І люди починають це розуміти і усвідомлювати серйозність ситуації. Щоправда, не всі. Про це написав у Facebook головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. Він розповів історію медсестри, яка працює в його клініці. Її робота — це щоденний подвиг.

Медсестра Неля, яка допомагає важкохворим пацієнтам в реанімації, з величезними труднощами добирається на роботу. 39-річна жінка живе в Васильківці, і працює молодшою медсестрою в лікарні. Щоб доїхати на роботу, вона щодні переборює якісь перешкоди – її висаджували зі службового вагона поїзда, і не брали маршрутки.

“Вона залишається після роботи у вільній палаті відділення, боячись повторити страшний шлях назад додому. Їсть суп, який привезла в півлітровій банці з двома шматочками хліба, не боячись за своє життя, вважаючи копійки. Епідемія коронавіруса показала, що ці люди справжні, а ті, які сидять на мільйонах, боячись придбати маску або шприц, вважають своє життя для суспільства набагато важливіше”, – написав Риженко.

Пост головного лікаря активно коментують користувачі, які подякували медичним працівникам за все, що вони роблять.

 

Leave a Comment