Важливо Волинь Новини

Волинський хірург запустив всеукраїнську платформу для взаємодії лікарень та меценатів

В Україні створили неприбуткову платформу, яка дозволить полегшити процес комунікації між лікарнями, медичним закладами і меценатами та обрати і замовити медичне обладнання і засоби захисту. Ініціатор її заснування –відомий хірург з Волині Ростислав Валіхновський.

«Презентуємо створення платформи з координації меценатів і медичних закладів для надання допомоги через пошук всього необхідного і якісного на 100 відсотків для боротьби з коронавірусом. ANTICOVID19 – це платформа для медичних закладів та лікарів, які мають потребу в засобах індивідуального захисту, спеціалізованому обладнанні та тест-системах; представників бізнесу та меценатів, які мають бажання та ресурс для допомоги із закупівлями необхідного для медичних закладів та працівників», – йдеться в повідомленні Валіхновського.

Лікар наголосив, що організатори платформи будуть слідкувати за всіма потребами. Обіцяє подбати, щоб ці потреби були максимально забезпечені, а для кожного – прозоре звітування стосовно всіх процесів. ANTICOVID19 – це платформа для медичних закладів та лікарів, які мають потребу в засобах індивідуального захисту, спеціалізованому обладнанні та тест-системах; представників бізнесу та меценатів, які мають бажання та ресурс для допомоги із закупівлями необхідного для медичних закладів та працівників», – йдеться в повідомленні у фейсбуці Валіхновського.

Leave a Comment