Новини

Втримати заробітчан: Зеленський доручив уряду додатково створити мільйони робочих місць

Президент додав, що продовження програми “Велике будівництво” сприятиме створенню нових робочих місць.

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів України додатково створити мільйон робочих місць задля того, щоб українці менше виїжджали за кордон у пошуку роботи. Про це глава держави повідомив у відеозверненні до громадян.

Зокрема, Зеленський наголосив, що в Україну повернулися багато заробітчан, однак після завершення карантину ці люди знову можуть виїхати за кордон.

“Окремо хочу звернути увагу уряду на таке: зараз в Україну повернулися дуже багато громадян з-за кордону. Це добра новина, нехай і обставини такого повернення – не найприємніші. Але рано чи пізно коронавірус обов’язково пройде і карантин закінчиться”, – зазначив президент.

За словами глави держави, продовження програми “Велике будівництво” сприятиме створенню нових робочих місць.

“Ми повинні зробити все і втримати цих людей на батьківщині…Пропоную уряду розробити окремий механізм, який створить в Україні додаткові мільйони робочих місць. Саме у цьому контексті знаковим є продовження програми “Велике будівництво”. Тисячі кілометрів нових доріг та інфраструктурні об’єкти дадуть той необхідний імпульс для економічного розвитку та створять нові робочі місця”, – додав Володимир Зеленський.

Leave a Comment