Новини

Єрмак заговорив про “переговори з терористами” і окреслив свою позицію щодо ОРДЛО

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Україна не буде вести жодних переговорів з сепаратистами і терористами на Донбасі.

Про це він заявив під час брифінгу, який відбувся 31 березня. За словами Єрмака, Консультативна рада, створений в Мінську, і включає представників ОРДЛО, не означає, що влада країни будуть вести переговори з злочинцями.

Єрмак заявив, що такі заходи необхідні, в першу чергу, для налагодження діалогу з мирним населенням. На окупованих територіях проживає більше мільйона громадян України, про яких повинна дбати держава. Єрмак зазначив, що діалог планується вести саме з мирним населенням, а не з терористами, обстреливающим українських військових та мешканців сіл на лінії розмежування.

Також Андрій Єрмак заявив, що принципова позиція уряду: будь-які переговори можуть вестися виключно з громадянами України, які проживають на тимчасово окупованій території. Діалог з людьми, які воюють проти країни, тримають зброю і на чиїх руках кров українських військових – неможливий.

Leave a Comment