Новини

Евакуйовані з В’єтнаму українці пробили чергове дно – Конончук

Багатьох вразили українці, які 29 березня повернулися з В’єтнаму та відмовилися від обсервації.

Коли багатьом здавалося, що після ситуації у Нових Санжарах та недотримання карантину пробити ще одне дно не можливо, протилежне довели українці, які повернулися з В’єтнаму. Так вважає Юрій Конончук, відповідний пост він опублікував у Facebook.

“Пробито ще одне дно або нам усім дупа Vol. 2. Нові Санжари і карантин показали, що пробити дно дуже просто. Проте ще більше вразили українці, які 29 березня повернулися з В’єтнаму. Вони відмовилися від обсервації та вирвалися з будівлі аеропорту “Бориспіль”.

Дехто з евакуйованих українців особливо обурювалися і не стримували себе в емоціях та висловлюваннях. Автор зазначає, що багато наших земляків вважають, що в них є лише права, а в держави — обов’язки. Саме через це вони відмовляються від дотримання обов’язкових заходів щодо боротьби з коронавірусом.

“Прорвали, @ука, @бучу оборону”, — як висловився один розумник. “Нас незаконно утримують на території”, — також заявив цей молодик. Багато українців чомусь вважають, що в них є лише права, а в держави — обов’язки. І дотримання законів і обов’язкових заходів щодо боротьби з коронавірусом — це пшик, це не обов’язково. “@бучая Україна” — ще одна крилата фраза цього тіла. Це так милозвучно. Тепер я знаю, де живу. В @бучій Україні, громадяни якої плюють на обсервацію під час пандемії та наражають оточуючих на небезпеку”, – йдеться у повідомленні.

Скріншот: Юрій Конончук / Facebook

Leave a Comment