Новини

З’явилися шокуючі фото спецодягу, який закупили львівським медикам

У соцмережі Фейсбук виставили фото спецодягу, який закупили для медиків львівської інфекційної лікарні.

Інформацію на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднила волонтер, депутат Львівської обласної ради від Мирослава Бабінська.

“Не знаю, як про це написати. Як збагнути здоровою головою. Крім ненормативної лексики і бажання розстріляти сук – іншого нема”, – зазначила Мирослава Бабінська.

Волонтер написала, що їй зателефонував знайомий колега, який на той момент був в обласній інфекційній лікарні. Відділення номер 5, де працюють “люди, яким треба пам’ятники ставити за їхню небезпечну працю, не захищені перед страшним вірусом”.

Спецодяг, який закупили медикам інфекційної лікарні

“Я доводила йому, – продовжила Мирослава Бабінська – що виділено кошти, закупівлі йдуть повільно, бо товару нема в наявності, а інфекційна лікарня взагалі є пріоритетною в забезпеченні і т.д. і ось мені скинули фотографії тих “захисних” комбінезонів, які медики отримали. Фотографій не коментую, дивіться самі. Дивіться, Олександр Ганущин, Максим Козицький, топ-медики Львівщини! Дивіться, шановні медіа.

Коли вірус перестане бавитися в піжмурки в почне, як в Італії, косити сотнями, хто посміє вимагати щось від медика, який в епіцентрі небезпеки не має найважливішого – індивідуального захисту. Я вимагаю негайно розібратися, хто закупив ці костюми! Прошу волонтерські спільноти, хто може, допоможімо 5-му відділенню індивідуальним захистом. А, може, і не тільки цьому відділенню? Бо іноді за бравими рапортами, що все закуплено/забезпечено/передбачено ховається чиясь некомпетентність або халатність”.

Leave a Comment