Важливо Новини

Два дня лікування від COVID-19 обійшлися в 25 тисяч гривень

Житель Одеси, у якого діагностували COVID-19, розповів про особливості лікування коронавирусной інфекції в Одеській міській інфекційній лікарні.

Зараз пацієнт перебуває в ізольованій палаті. За його словами лікування обходиться йому в кругленьку суму. Тільки за два дні він купив медикаментів на 25 тисяч гривень. Найдорожчий препарат йому обходиться в 8 872 гривні за дозу. Лікарі пообіцяли обійтися двома такими крапельницями. Інфікований COVID-19 говорить, що найстрашніше в цьому препараті, не вартість, а реакція організму на його дію.

“Щоб ви знали, ціна не така страшна, як сам препарат. Якщо коротко, то це маленька екскурсія на той світ і назад. Зараз правда мені набагато краще. Ліки зробило свою справу. Мене перетрусити, струсонуло і я ніби новий”, – пише Шахін.

Крім цього препарату пацієнту призначили ще ряд медикаментів. Скільки доведеться пролежати в лікарні і в яку суму обійдеться весь курс лікування поки не знає.

Ми зв’язалися і з першим пацієнтом, у якого підтвердився COVID-19 в Одесі. Максим каже, що йому теж пропонували препарат, подібний до того, що призначили хворому. Він проконсультувався з лікарем з США і той попередив його про побічні ефекти, після чого Максим відмовився від препарату. Зараз він знаходиться на лікуванні вдома, в самоізоляції. Йому призначили два антибіотики. За словами Максима, лікарі йому навіть не дзвонять.

Leave a Comment