Новини

Чапкіс розгромив Ємця за “трупи у 65” і звернувся до Зеленського

Знаменитий український хореограф Григорій Чапкіс виступив із критикою у бік міністра охорони здоров’я Іллі Ємця через його висловлювання про те, що бізнес повинен підтримувати молодих українців у боротьбі з коронавірусом, але не витрачати фінанси на людей віком понад 65 років.

У коментарі виданню “ГОРДОН” Чапкіс зазначив, що прожив уже 90 років і планує ще, а Ємець, по суті, назвав людей у віці 65+ трупами.

“Мене трусить цілий день від слів міністра охорони здоров’я. Він по суті заявив, що люди після 65 років – трупи. І це каже людина, якій менше ніж через через рік буде 65! У неї дах поїхав. Я прожив 90 років і ще хочу жити, а він, мерзотник, таких, як я, вважає трупами. У нашій країні сьогодні тільки один труп, живий – це міністр охорони здоров’я Ємець”, – заявив Чапкіс.

"Хочу жити!" Чапкіс розгромив Ємця за "трупи у 65" і звернувся до Зеленського

На його думку, після такої заяви Ємець більше не може обіймати посаду міністра.

“Я хочу звернутися до президента Зеленського з відкритою заявою – цю людину треба негайно зняти з посади. Закликаю відкрити петицію на сайті президента з вимогою відставки міністра. Упевнений, вона збере більше 25 тисяч підписів дуже швидко. Я хочу тільки одного: щоб цю людину зняли. Посадовець, який так мислить, не має права обіймати цю посаду”, – наголосив співрозмовник.

Leave a Comment