Важливо Волинь Новини

«Добровільно відмовились від зарплати», – Пуц про водіїв тролейбусів Луцька

Майже сто водіїв тролейбусів, які курсували Луцьком, відправили у відпустку за власний рахунок. На сайті інформують, що працівники добровільно відмовилися від заробітної плати в час карантину.

Ситуацію в коментарі інтернет-виданню “Волинь24” прокоментував генеральний директор КП “Луцьке підприємство електротранспорту” Володимир Пуц.

Зазначимо, що на сторінці підприємства в фейсбуці з’явилася інформація про те, що майже всі водії відмовилися від заробітної плати на час карантину.

“Майже всі водії луцького підприємства електротранспорту відгукнулися на прохання керівництва і взагалі відмовилися від заробітної плати на час карантину”, – йдеться в дописі.

В коментарі журналістам інтернет-видання “Волинь24” Володимир Пуц зазначив, що підприємство дійсно зверталося до своїх працівників з проханням піти у відпустку за власний рахунок.

“Можу сказати, що написали такі заяви усі водії підприємства. Їх у нас 96. Лише 1 водій поки не зробив цього. Заяви написані цілком добровільно. Факт того, що керівництво зверталося з такою пропозицією до них, був – тобто було звернення”, – прокоментував Володимир Пуц.

Генеральний директор КП “Луцьке підприємство електротранспорту” зазначив, що нині весь транспорт підприємства стоїть, а люди відпочивають у відпустках за власний рахунок.

“Але в будь-який момент ми готові почати працювати”, – додав він.

Leave a Comment