Новини

“Чоловік хотів утекти від медиків”: подробиці нових випадків COVID-19

Два нових випадки коронавірусу підтвердили в Тернопільській області. Обоє людей з Монастирищини, де 23 березня виявили коронавірус у 68-річного чоловіка.

Як інформує “20 хвилин“, про те, що коронавірус підтвердили у ще двох людей на Тернопільщині повідомив Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Вірус підтвердили у жителя Монастириського району. Його госпіталізували в інфекційне відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги, повідомили у штабі.

Ще одна інфікована з підтвердженим COVID-19 – теж жителька Монастириського району. Зараз вона – у реанімаційному відділенні Монастириської лікарні. Нагадаємо, 23 березня коронавірус підтвердили у 68-річного чоловіка.

Перша хвора жінка із Тернопільщини – це медсестра, яка жила у селі Швейків та працювала у приймальному відділення Монастириської районної лікарні. Ймовірно, вона заразилась під час візиту в лікарню 68-річного чоловіка, який не знав, що інфікований та приходив проходити рентген.

Жінці 38 років. Зараз вона у реанімаційному відділенні Монастириської лікарні. Стан її важкий.

Як розповів журналістам голова Монастириської районної ради Володимир Данилюк, чоловік, у якого виявили коронавірус 24 березня, міг не контактувати з іншими хворими. Вік чоловіка – близько 40-а років.

“Він повернувся із Польщі нещодавно, приблизно 5 березня”, – каже голова райради. – “Він каже, що їхав сам, але є ймовірність, що він привіз ще когось. Коли йому оголосили підозру на коронавірус вчора, він хотів втекти, але раптово йому стало погано. Було ускладенене дихання. Тому його негайно госпіталізували”.

Зараз чоловік перебуває у Тернопільській лікарні швидкої допомоги. Як розповідають місцеві мешканці, серйозно хвора і дружина інфікованого. Наразі ту інформацію уточнюють.

Leave a Comment