Новини

Скасувавши фінансування парламентських партій, медицина отримає 280 мільйонів

Першим питанням позачергової сесії ВРУ має стати урізання зарплат нардепам. Так, як це ми зробили в 2014 році, в еквіваленті тодішнім 4600грн. Вони зараз не працюють, в них карантин, як і у всіх громадян. Теперішня одна зарплата з ”депутатськими”, помічниками та відрахуваннями – це мінімум один апарат штучної вентиляції легень, 423 апарати за місяць.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив нардеп 7-го скликання Андрій Міщенко.

Свободівець також запропонував:

  • Скасування фінансування парламентських партій. 280 млн. грн. – це понад 1100 апаратів ШВЛ!
  • Урізання фінансування адміністрації президента. В бюджеті понад ярд на рік. Я б ще й штат працівників скоротив, до трьох, трьох цілком достатньо для зйомок відеороликів. Зеленський – головна роль, єрмак – відео-оператор та режисер, текст – мєндєль.
  • ”Карантин” на премії держчиновникам.
  • Ліквідація усіх так званих наглядових рад при держмонополіях, пристанищ різносортних 3,14дарасів, таких як лєщєнкі, наєми і т.д. з з/п по 500 тис. з функціональними обов’язками – одне засідання в місяць.
  • Перепрофілювання підприємств ДУС Президента на виробництво необхідних для подолання пошести: препаратів, апаратів, суміжних, критично необхідних речей. При першій же необхідності – передача президентських, урядових, радівських резиденцій та об’єктів під госпіталі.

“В разі ухвалення таких законів та правок – вивільняються сотні і сотні мільйонів грн в місяць, без нанесення жодної соціально-економічної шкоди державі.Р.S. в Україні лише 620 апаратів ШВЛ та жодного хімзахисту медпрацівників.Ми б діяли так, націоналісти так діяли б. Так діють зараз уряди країн, де живуть відповідальні виборці, в країнах, де в громадян в голові сіра речовина, а не коричнева”, – наголосив Андрій Міщенко.

Leave a Comment