Новини

Китай відкриває Ухань та провінцію Хубей після спалаху коронавірусу COVID-19

Влада Китайської Народної Республіки із середи, 25 березня, знімає обмеження на виїзд із різних районів провінції Хубей, що найбільше постраждала внаслідок епідемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє Сіньхуа.

“У провінції Хубей (Центральний Китай), що найбільш серйозно постраждала від епідемії коронавірусу нового типу в Китаї, в середу знімуть обмеження на виїзд з різних районів провінції за винятком міста Ухань“, – йдеться в повідомленні.

Щодо адміністративного центру провінції, міста Ухань, то там обмеження на виїзд буде скасовано з 8 квітня. Відомо, що буде знятий контроль над прикордонними коридорами для виїзду за кордон.

Нагадаємо, станом на 07:30 вівторка, 24 березня, кількість інфікованих SARS-CoV-2 у всьому світі становить 381 598 людей, водночас 101 806 людей змогли видужати від інфекції.

Щодо ситуації в Україні, то станом на 10:00 вівторка, 24 березня, то МОЗ зареєструвало 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Leave a Comment