Новини

Спорожнілими вулицями «карантинних» міст гуляють дикі тварини. ФОТО

В Іспанії власники собак «позичають» своїх улюбленців, щоб інші «ув’язнені» містяни мали дозволений привід вийти з дому.

Фото: okadennis

Все більше міст вводять карантин та обмежують перебування людей на вулицях. А ось дикі тварини, навпаки, починають освоювати нові території у пошуках їжі.

Так у японському парку місті Нара, популярні серед місцевих та туристів, олені стали бродити спорожнілими вулицям. Тварини звикли до того, що люди їх постійно підгодовують. Зараз місто Нара закрите на карантин.

Фото з сайту soranews24.com

Скрін з відео на YouTube

Натомість в Італії публікують знімки свійських та  диких тварин: овець, коней і кабанів, що шукають їжу в незвичних для себе місцях.

Фото: taylorswifh

Фото: taylorswifh

В Таїланді мавпам настільки не вистачає їжі, яку вони раніше отримували від туристів, що тварини почали об’єднуватись в зграї та заполонили міську територію.

А в Іспанії місцеві жителі готові брати собак в оренду, щоб використовувати їх вигул як привід вийти з дому через жорсткі урядові обмеження для боротьби з коронавірусом. Адже одним із небагатьох дозволених приводів залишити дім є вигул собак.

Тож у деяких містах Іспанії власники собак пропонують орендувати іншим своїх тварин. Діапазон цін за таку послугу широкий, дехто пропонує погуляти зі своїм улюбленцем за 50 євро.

Leave a Comment