Новини

Голлівудська та українська акторка Іванна Сахно інфікувалася коронавірусом

Відома українська та голлівудська акторка Іванна Сахно захворіла на коронавірус. Зірка розповіла, що симптоми у неї проявилися не одразу. Зараз вона перебуває вдома на самоізоляції.

Смертельний вірус нещадно вражає людей незалежно від їхнього статусу у суспільстві. Вже не одна знаменитість постраждала від цієї недуги. До числа тих, хто розповів про своє захворювання, долучилася 22-річна голлівудська та укарїнська акторка Іванна Сахно. Про інфікування та лікування ввона розповіла на своїй сторінці в інстаграмі.

Іванна відома своїми ролями у американського блокбастері “Тихоокеанський рубіж: повстання” та екшн-комедії “Шпигун”. Дівчина зізналася, що симптоми коронавірусу у неї з’являлися поступово. Вона відчувала біль у спині та легенях, піднялася температура та була носова кровотеча.

“Всім привіт. Я тільки що отримала результат тесту на Covid-19. Він виявився позитивним. Хочу попросити кожного з вас, не важливо чи у вас є будь які симптоми, просто будьте вдома. Це наш обов’язок. Так ми зможемо зберегти життя тим, хто поруч”, – написала Сахно в публікації.

Leave a Comment