Новини

Карантин у Дніпрі: з’явилися маршрутки з вартістю проїзду до 30 гривень

У Дніпрі з’явилися маршрутки з вартістю проїзду по 20–30 гривень замість звичних 8 гривень. Таку ціну за проїзд пасажири помітили на 62-му, 76-му , 38-му маршрутах, повідомляють дніпряни в соцмережах.

Як повідомив Радіо Свобода завідувач сектором контролю та моніторингу договірних зобов’язань департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков, на легальних міських автобусних маршрутах у Дніпрі ціна не змінювалася і становить 8 гривень. Ті ж автобуси, які зараз їздять по 20–30 гривень, – це неорганізовані міські маршрути, каже посадовець, мерія на них впливу не має.

«По суті, вони поза правовим полем, як і всі служби таксі. У Департаменту транспорту і транспортної інфраструктури немає повноважень контролювати або втручатися в їхню діяльність, тому що у нас з ними немає і не може бути договірних відносин. Це зона компетенції та контролю Укртрансбезпеки», – прокоментував Іван Васючков.

За даними департаменту транспорту мерії, вранці 21 березня в Дніпрі на міські маршрути вийшло 60% транспорту. З маршрутів тимчасово зійшли автобуси великої місткості, ці маршрути обслуговуватимуть мікроавтобуси та автобуси середньої місткості.

Leave a Comment