Новини

Ображений Зеленський помстився за критику відомому українцеві

Згідно з указом Володимира Зеленського №100/2020, з займаної посади звільнено його позаштатного радника Гео Лероса.

Про це пише Politeka.net:

«Звільнити Лерос Гео Багратовича від виконання обов’язків Радника Президента України (поза штатом)», – йдеться в тексті указу.

Певно, «останньою краплею» у переповненій чаші терпіння Зеленського щодо Лероса стала критика останнім підписаних Єрмаком домовленостей в Мінську. Нагадаємо, через ОРДЛО в «Слузі народу» назріває розкол – чималі протиріччя викликані аргументованою відсутністю бажання нардепів створювати так званий консультативний орган з ОРДЛО.

Більше 40 нардепів від «Слуги народу» опублікували звернення, в якому підкреслили, що рішення про створення консультативної ради в рамках політичної підгрупи ТКГ, яке було прийнято представниками України в рамках Тристоронньої контактної групи, є, цитуємо: неприйнятним.

На рівних з українською стороною в питанні можуть працювати тільки офіційні представники РФ, а не жителі непідконтрольного Україні Донбасу:

«Всі переговори щодо забезпечення прав та інтересів громадян України, а також про припинення збройної агресії повинні вестися виключно з Російською Федерацією і її представниками», – йдеться у повідомленні.

 

Leave a Comment