Новини

“Не біжіть оплачувати комуналку”: міністерка соцполітики звернулася до пенсіонерів

Міністр соціальної політики Марина Лазебна закликала пенсіонерів сидіти вдома та не бігти у банки сплачувати комунальні послуги.

Вона запевнила, що субсидії та пільги ніхто не скасовуватиме за наявності боргу.

Через запроваджений карантин в Україні навіть оплата комунальних послуг може зачекати. Про це в ефірі програми “Право на владу” на 1+1 розповіла міністерка соціальної політики Марина Лазебна.

Ідеться зокрема про тих, хто не може оплатити комуналку онлайн і змушений іти до банку. Найбільше серед таких осіб пенсіонери, які сумлінно в районі 20 числа прямують до ощадкас, аби постояти у черзі та заплатити, аби не втратити свої пільги.

Якщо виникне заборгованість, ніхто не забере у них (пенсіонерів – 24 канал) субсидію. Це вже ухвалене рішення. Більше того, не буде ні пені, ні штрафних санкцій. Я дуже прошу не ходити людей у банки і створювати черги. Убезпечте і бережіть себе. Не біжіть оплачувати комуналку,
– запевнила Лазебна.

Чтайте також:  “Втік з міста і сховався під спідницю Слічної”: Садового жорстко розкритикували за дії під час карантину. Тільки піариться

Лазебна попросила родичів, знайомих і сусідів літніх людей допомогти їм з оплатою комуналки онлайн. Окрім того, міністерка нагадала, що з 1 квітня усім пенсіонерам, які мають виплати менші за 5 тисяч гривень, нарахують додаткову одноразову допомогу у 1 тисячу гривень.

Leave a Comment