Важливо Волинь Новини

Пустовіт порадив пенсіонерам закритися вдома і не виходити

У Луцькраді секретар міськради насварився на луцьких пенсіонерів, які попри карантин у місті та рекомендації самоізоляції їздять у громадському транспорті без особливої потреби. Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету міськради у вівторок, 18 березня, – пише Волинь. Правда.

«Небезпека неймовірно висока. Якщо мами гуляють з дітками, то давайте їм нагадаємо, що дитинка один рік, 10 місяців вже захворіла на коронавірус. Подивіться скільки пільговиків проїжджає: вчора – 22 тисячі осіб, позавчора – понад 20 тисяч. Пільговики – це, в основному, пенсіонери. Шановні пенсіонери, куди ви їздите?! Додому! Закупилися продуктами, закрились і не виходьте. Я вас благаю. Не треба вам їздити по місту сьогодні туди-сюди. Зведіть всі поїздки до мінімуму», – сказав в.о мера міста.

Окрім того він повідомив, що наразі розглядається питання про створення груп волонтерів, які пенсіонерам будуть закуплювати необхідні продукти. «Ми можемо не допустити поширення епідемії тільки якщо не буде контактів і ми до цього серйозно віднесемось», – додав Григорій Пустовіт.

Leave a Comment