Новини

Температура і пневмонія: у якому стані перебувають інфіковані в Чернівцях

Станом на вечір 16 березня у Чернівцях усі чотири пацієнти, у яких діагностували коронавірус COVID-19, перебувають у стабільному стані та отримують симптоматичне лікування. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

Стан хворих на коронавірус:

• Пацієнт 1 – стабільно хороший стан. Немає температури.• Пацієнт 2 – почувається добре. Температура лише ввечері.• Пацієнт 3 – має пневмонію. Стан стабільний, іде на покращення.• Пацієнт 4 – почувається добре. Немає температури.

До слова, від початку розповсюдження COVID-19 у Чернівецькій області було госпіталізовано 33 особи. З них, станом на 16 березня, 4 випадки підтвердили лабораторно. Проте 7 осіб отримали негативний результат однократного обстеження за допомогою тестів. Водночас 7 пацієнтів отримали негативний результат двократного тесту (виписано з лікарні – 5 осіб, залишаються під наглядом лікарів – 2 пацієнтів). За останніми даними, 15 громадян ще чекають на результати аналізів.

Окрім цього, 16 березня у першого інфікованого буковинця зафіксували негативний результат тесту. Отже, якщо через 2 доби результат буде таким же, можна констатувати його одужання.

Leave a Comment