Волинь Новини

Стрілянина в Луцьку: затримали ще одного учасника банди

Співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області розшукали та затримали 28-річного жителя Запорізької області за скоєння умисного вбивства у Луцьку. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.2 ст.15 (замах на злочин), п 1, 12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо, 5 листопада 2018 року під час стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку одна людина загинула, двох осіб госпіталізували.

У ході проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 п.12 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України, слідчі поліції Волині встановили причетність до скоєння цих злочинів одинадцять осіб. Семи особам слідчі оголосили підозри у інкримінованих злочинах, матеріали з обвинувальними актами скеровано до суду. Досудове слідство у справі триває.

Leave a Comment