Важливо Волинь Новини

Сиротинська анонсувала демонтаж. Чи приїдуть бульдозери?

Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська анонсувала демонтаж контейнерів на Центральному ринку.

Про це вона сказала під час знесення паркану на луцькому ринку, – повідомляє Волинь24.


Підприємцям пояснили, що проводять демонтажні роботи лише щодо паркану, ті ж запевняли, що такі роботи можуть призвести до пошкодження контейнерів.

На місці перебуває чимала кількість поліції, у тому числі – головний патрульний поліцейський Волині Андрій Крутень та заступник очільника поліції області Сергій Козак.

Головна муніципалка Луцька пояснила, що представники департаменту виконують рішення Луцької міської ради, демонтаж законний.

За її словами, паркан зносять для того, аби зручніше було демонтувати контейнери з ринку. У тому числі власність тих підприємців, які добровільно погодилися переїхати на ринок “Новий”.

“Демонтажі тривають, вони будуть продовжуватись. Сьогодні будуть продовжуватися демонтажі контейнерів, які встановлені незаконно. Так буде відбуватися з дня в день. Паркан демонтували для того, щоб легше було демонтувати об’єкти”, – сказала Сиротинська.

Leave a Comment