Важливо Волинь Новини

«Для бізнесмена важливо не тільки заробляти гроші, але й дбати про репутацію», – Валерій Бондарук

На Волині Валерія Бондарука знають як успішного бізнесмена, комерційного директора ТзОВ «Волиньфарм», депутата Луцької міської ради. У роботі – чіткий, справедливий, компетентний. У спілкуванні – людяний і відвертий. Ритм, в якому живе й працює Валерій Анатолійович, якщо відверто, витримає не кожен. Щодня – сотні дзвінків, десятки зустрічей, купа важливих справ, що потребують термінового розв’язання. У людях він цінує насамперед чесність, працьовитість та вміння тримати слово. Добрими справами, яких на його рахунку чимало, хвалитися не любить, бо вважає, що треба не говорити, а робити. Валерій Бондарук тримає високу планку й того самого вимагає від інших.

Валерій Бондарук розповідає, що розпочинати бізнес завжди важко, тим більше, якщо ти працюєш чесно. Бувало різне, але ми все подолали і впевнено рухаємося вперед. Для будь-якого бізнесмена важливо не тільки заробляти гроші, але й дбати про репутацію. Тому думка людей для нас – понад усе. Ми дослухаємося до того, що нам кажуть, і нормально реагуємо на критику, усуваючи недоліки.

«Наш секрет – у команді, в тих людях, які працюють поряд зі мною вже багато років. Ціную свій колектив понад усе, адже один у полі не воїн. Багато років тому ми разом із партнером Станіславом Шайком заснували маленьку компанію, зараз це потужне підприємство на ринку фармакології. Із самого початку разом з нами на цьому шляху – виконавчий директор Лариса Кухнюк, наші колеги Анатолій Лобарчук, Ірина Склярова, Володимир Степанюк, Ярослава Климко та інші», – розповідає бізнесмен.

Leave a Comment