Новини

“Курорт Коломойського”: у “Приватбанку” заявили про продаж Буковелі

Буковель можуть виставити на продаж. Державний “ПриватБанк” готується до реалізації найбільшого в Україні гірськолижного комплексу. 

Непрофільний актив дістався від колишніх власників, серед яких – бізнесмен Ігор Коломойський. Галина Пахачук, заступник голови правління “ПриватБанку”, виданню “НВ Бізнес” повідомила подробиці.

Комплекс потрапив на баланс фінустанови після націоналізації банку у 2016 році. Його задекларована вартість становила 12,6 млрд грн. В комплекс входять готель Radisson blu, “Зірка Буковелю”, земельні ділянки та 16 підйомників на 62 траси. Банк володіє 64 об’єктами.

Іноземні інвестори могли б придбати частину активів. Таку думку висловив керівник аналітичного департаменту інвестиційної компанії Concorde Capital Олександр Паращій. Він припустив, що новий власник може не домовитись з Ігорем Коломойським.

Директор Центру розвитку туризму Володимир Царук також назвав гірськолижний комплекс потенційно цікавим для іноземних інвесторів. Готель Radisson фахівець назвав єдиним мережевим готелем курорту з дуже непоганою заповнюваністю.

 

 

Leave a Comment