Новини

Зрадник Кива святкуватиме День перемоги з Російськими окупантами у Москві

Одіозний нардеп Ілля Кива їде в Москву на святкування Дня перемоги в колі Путіна і інших російських окупантів

Ілля Кива вирішив їхати в Москву, щоб 9 травня – в День перемоги – постояти біля Володимира Путіна. Про це сам скандальний нардеп, який нещодавно вирішив роздати квіти в Раді, але став посміховиськом, сказав в одному з інтерв’ю.

Кива сказав, що 75-я річниця перемоги у “Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” – це та дата, яка викликає у нього величезну повагу.

Наша фракція обов’язково буде святкувати День перемоги і буде присутня у Москві на параді. Ми повинні знаходити точки дотику для врегулювання конфлікту між країнами і всередині нашої країни”, – заявив нардеп від ОПЗЖ.

Також один з головних скандалістів в Раді заявив, що нікому не дозволить “переписувати історію”.

“Сьогодні нам намагаються нав’язати історію пособників фашизму, втерти і втовкмачити нам в голови історію зрадників. Ні! Українська нація та український народ, українські воїни, які служили в Радянській армії, – внесли неоціненний внесок у перемогу над фашизмом. І для кожної розсудливої людини це пам’ять і це гордість. Мій дід – Герой Радянського Союзу, і незалежно від позиції окремих особистостей, я і моя сім’я шанували, шануємо і будемо шанувати свято Великої Перемоги”, – сказав він.

Leave a Comment