Важливо Волинь Новини

«Міська влада дійсно дивна і приймає дивні рішення», – підприємці Центрального ринку

Підприємці Центрального ринку переконані, що міська влада приймає упереджені рішення, і коли одним можна все, то іншим нічого.

Про це йдеться на сторінці Європейський центральний ринок у мережі Facebook.

Подаємо допис без змін:

“Наша міська влада дійсно дивна і приймає дивні рішення.
З однієї сторони депутати проти Центрального ринку : проплачені ЗМІ та муніципальна варта тиражує новини, що ринок-це бруд, сміття, поганий товар! Закривають або не погоджують договора оренди для соціально спрямованих магазинів та кіосків – кіоски з пресою, хлібні кіоски, кондитерські! А з іншої – голосують про надання дозволу на розміщення об’єктів торгівлі: перед центральним парком, біля історичного факультету, надають дозвіл на розміщення літніх майданчиків біля пивнух, для продажу цигарок .
Шановні можновладці ви хочете щоб молодь зпивалась та зкурювалась ???
А що це ви дозволяйте за розміщення торгових об’єктів на центральній площі міста??? Спершу торгівля з кіосків, тепер торгівля квітами. ???
Пригадується що ви перенесли квітковий ринок до філармонії? З решту , є зупинка біля Центрального ринку на якій можуть стояти з квітами.
Чому одним можна розмішати торгові місця в хаотичному порядку у не встановлених для торгівлі місцях,а інших позбавляють права на торгівлю там, де право на торгівлю було в свій час надано самою ж місцевою владою?
А хто ж буде прибирати у центрі після тієї торгівлі на центральній площі??? Прокоментуйте,будь ласка!
“, – йдеться у дописі.

Leave a Comment