Важливо Волинь Новини

На Волині вихователька дитсадка познущалася над дитиною, -ЗМІ. ФОТО

Вихователька дитячого закладу «Капітошка», що в Ківерцях, подерла нігтями дитину, бо хотіла відправити його раніше додому. Про це в Instagram написала мама травмованого хлопчика Галина Долинчук, – повідомляє Волинь. Правда.

Жінка розповіла, що водить у цей заклад двох дітей з понеділка до п’ятниці. Вихователем там працює Юлія Случик.  Зауважує, що кошти за групу продовженого дня вона платила немалі, і ще додатково за харчування.

«Часто вихованням і доглядом дітей у «Капітошці» займалась мама виховательки, яка жодного відношення і навіть відповідної освіти не має (вона просто допомагала дочці). І от в цей день , а саме мій син прийшов додому із подертим лицем і шиєю . На запитання: «Що сталося?», він відповів, що це «вихователька». Хотіла раніше відправити його додому і вхопила з усієї сили за комірець сорочки, він не хотів іти бо було ще рано ( у нас група проплачується до 17:00), виривався і хотів гратися з дітьми в іншій кімнаті .І вона ось так «ненароком» поцарапала нігтями мою дитину», – розповідає Галина Долинчук.

За те, що хлопчик розповів мамі про цей вчинок, за її словами, вихователька пригрозила дитині, аби більше не приходила. Мама виховательки сказали Галині, що просто не помітила, що так подряпала хлопчика.

«Вони не надали йому жодної медичної допомоги , нічим рани не обробили , а просто відправили додому. Мені не подзвонили не вибачилися,а коли я прийшла на наступний день ,просто і нагло поскандалили, сказавши , що якщо ТОБІ щось не подобається , то можеш взагалі їх не приводити сюди з понеділка. (Тобто з 02.03). Вихователька Случик С.А., як виявилося, взагалі немає жодних відповідних документів по вихованню дітей ( договір з батьками , план роботи , санітарна книжка і т.д.) Я вже мовчу про її маму – зовсім сторонню особу у навчальному закладі», – додає  Галина Долинчук.

Жінка каже, що вихователька більше не братиме її дітей у групу продовженого дня, нібито, через те, що група переповнена.

Leave a Comment