Важливо Волинь Новини

У центрі Луцька буде ще один ринок?

У Луцьку на вулиці Іван Огієнка біля історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки підприємець Олександр Стадницький планує розмістити п’ять тимчасових споруд. Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету Луцькради у середу, 4 березня.

У Луцьку за історичним факультетом СНУ імені підприємець планує встановити п’ять тимчасових споруд. Член виконавчого комітету Михайло Щур зауважив, що розташування тимчасових споруд відбудеться безпосередньо на тротуарі. Та звернув увагу, що Старий ринок розпочинав свою роботу під Луцьким замком також із кількох кіосків.

«Формуємо новий ринок?», – запитав Михайло Щур у секретаря Луцькради Григорія Пустовіта. На що в.о мера міста Луцька зауважив, що пропозиції щодо змінення місцерозташування чи заборон встановлення кіосків варто було висловлювати перед конкурсом, а не після. Окрім того підприємець попросив продовжити термін розміщення стаціонарних споруд з трьох до 5-ти років. Члени виконкому проголосували «за».

Leave a Comment