Волинь Новини

Ексдиректорка «Луцьктепла» «відшпетила» Пустовіта

Ексдиректорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна прокоментувала звинувачення у махінаціях на 16,5 мільйона, які висунув їй секретар Луцькради Григорій Пустовіт.

Про це вона написала у фейсбуці.

«Не хочу навіть коментувати подібні звинувачення! Виплата заробітної плати працівникам при відсутності підтримки міської ради не є нецільовим використанням, почитайте Конституцію! Тим більше, ваша кваліфікація не дає можливості щось адекватно оцінити. Я готова відповідати за кожен свій крок на посаді. А чи зможете це зробити ви, я маю великі сумніви», – написала Валентина Малютіна.

Ексдиректорка «Луцьктепла» додала, що Григорія Пустовіта не влаштовувала її позиція щодо можливості відмови від послуг котельні на вулиці Карбишева.

«Вас не влаштовують люди, які можуть сказати вам правду в очі, а не оспівують ваш менеджерський та господарський талант! Вас не влаштовувала моя позиція щодо можливості відмови від послуг котельні на Карбишева, тихенько з бюджету міста платите «Тепелену»… Замість того, щоб міняти мережі через їх критичний стан, кладете бруківки та будуєте фонтани! Такої ганебної влади в місті не було! Маю надію, що це буде тривати недовго!» – йдеться в дописі Валентини Малютіної.

Leave a Comment