Новини

“Він кричав мені: “Я син Порошенка, давай поговоримо”. Репер Фейс розповів про сина екс-президента

Російський репер Face заступився за сина екс-президента України Петра Порошенка, який під час концерту музиканта у Великобританії забрався на сцену під крики “Росіяни в Лондоні”.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “КП в Україні”, музикант опублікував в соцмережі кілька відеоповідомлень і заявив, що у фіналі його концерту Михайло Порошенко опинився на сцені не через те, що він син колишнього президента України.

“Вісім днів тому я виступав у Лондоні і мені сказали, що був міжнародний скандал з приводу того, що я когось собі на сцену витягнув. Мені абсолютно без різниці, чий ти син, чия ти дочка. У гримерці до мене підійшли організатори і сказали, що тут син Порошенка. Я такий: Гаразд, гаразд. Потім я виходжу на сцену і починаю читати свій реп, і дивлюся, як у першому ряду чувак дуже жорстко міситься, і у нього на голові якийсь хэдбэнд, на якому написано то Фейс, то Гоша Рубчинський (у репера є пісня, названа по імені російського модного дизайнера, – Ред.). Чувак дуже жорстко *** і дуже часто, коли я перебуваю на своїх концертах, я можу витягти когось, якщо бачу, що чувак жорстко міситься і дати мікрофон, щоб людина співав, – розповів Face.

Також він заявив, що Михайло Порошенко про росіян нічого не кричав.

“Я крикнув “Росіяни в Лондоні” – цей чоловік нічого не кричав, крім моєї пісні. Потім по ходу концерту цей пацан сам вже виліз на сцену і був жорстко припитый насправді, приховувати не буду і прокричав мені: “Я син Порошенка, давай поговоримо після концерту”, але ні з ким спілкуватися після виступу я не став, тому що час було вже пів на третю. Коротше, ЗМІ перестаньте труїти пацана, пацан красень, тому що слухає Фэйса”, – сказав репер.

А в цей час журналісти домоглися від Петра Порошенка коментаря з приводу його сина на концерті в Лондоні. Спочатку колишній президент не хотів обговорювати Михайла і після першого запитання про нього просто пішов від преси в кулуарах Ради. Хоча до цього докладно висловився про те, що думає про відставку Кабінету міністрів, яка може статися завтра.

Трохи пізніше Порошенко його догнала журналістка “Радіо свобода“. Депутат здався, але присоромив кореспондентку, заявивши, що своїми питаннями вона працює не на Україну.

– (Російською мовою) Ми вже все вам розповіли. Ну що, ну йди сюди. (Переходить на українську). Ну як вам не соромно, ну що я повинен це коментувати. Вам скільки років? А моєму синові 19. Ви дзвоніть мамі-татові кожен день, що вам робити, з яким хлопцем зустрічатися, на який концерт ходити? Я на цей концерт не пішов би. Але якщо син вважає, що будь-який рокер (я його не знаю) виступає проти окупації Криму, проти влади Путіна* і підтримує російську опозицію… Він маленький хлопчик, щоб у мене дозвіл просити? Ви із-за цього не на Україну працюєте, – заявив екс-президент, незважаючи на явне невдоволення свого прес-секретаря Святослава Цеголко.

Нагадаємо, що нещод

Leave a Comment