Важливо Волинь Новини

“У Луцьку немає жодного сучасного стадіону, щоб побігати безоплатно, навіщо нам розважальний центр?”

Розважальний центр та готель, який планують побудувати на місці іподрому у Луцьку – не перша необхідність, на думку містян. Люди пропонують відновити тут стадіон з біговими доріжками та тренувальними площадками.

Таку петицію зареєстрував сьогодні Микола Гончарук.

В новинах ходять чутки про планування будівництва розважального комплексу та готелю на місці іподрому. Ми проти розважального центру в парку“, – йдеться у тексті петиції.

Автор висловлює думку, що розважальний центр можна збудувати і не в парковій зоні.

Радянська влада збудувала там стадіон і він був дуже доречним. На жаль українська влада не спромоглась вкласти кошти в ремонт і стадіон повністю знищений. За роки аренди цього місця під іподром – були виручені певні кошти“, – зауважує лучанин.

Микола Гончарук пише, що доцільним було б ті кошти потратити на будівництво нового стадіону з біговими доріжками з сучасним, м’яким покриттям та тренувальними майданчиками для воркауту:

У місті нема жодного стадіону з сучасним покриттям, де можна було б бігати безкоштовно. Або покриття старе, потріскане асфальтне, або ж вхід обмежений, платний, як на стадіоні СНУ та “Авангард.

Тому, ми, жителі Луцька, що підписалися нижче наполегливо просимо створити нам такий стадіон з вільним входом для всіх. До того ж там зручне місце для проведення концертів, які і надалі можна буде проводити при відновленні стадіону. Гроші вкладені в здоровя – завжди будуть більш виправдані, ніж гроші вкладені в розваги“, – арґументує лучанин.

Leave a Comment