Важливо Волинь Новини

Із Центрального ринку люди вивозять контейнери на дачі, а міськрада каже на «Новий ринок». ФОТО

Із Центрального ринку люди, які через тиск влади вирішили припинити свою підприємницьку діяльність вивозять металеві конструкції на дачі. Натомість у Луцькій міській раді звітують, що підприємці активно переїжджають на “Новий ринок”, а допомагають їм у цьому муніципали.

За останній тиждень від підприємців зі Старого ринку надійшло 15 заяв про добровільне перенесення з допомогою міської ради 22 контейнерів.

Нарада з усіма підприємцями, які подали відповідні заяви, відбудеться 3 березня, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

Всього на ринку “Новий”, за інформацією від адміністрації ринку, підприємцями зі Старого ринку укладено 253 договори та фактично переміщено 39 контейнерів.

От і сьогодні підприємець вивозив металеву конструкцію з території Центрального ринку. Люди самі найняли транспорт, кажуть, що забирають на дачу. Весь процес демонтажу та перевезення активно фотографував працівник муніципальної варти, бо ж незабаром прозвітують, що всі “активно” переїздять на “Новий ринок”.

Leave a Comment