Важливо Волинь Новини

“Фонтан в центрі важливіше” або “На дорогу скиньтеся самі”: лучани обурені байдужістю владців. ВІДЕО

Лучани уже понад три роки намагаються звернути увагу міської влади на жахливий стан дороги по вулиці Лідавській. Створювали петиції, зверталися до владців особисто, а у відповідь почули: “Скиньтеся на ремонт дороги самі, в бюджеті коштів немає”. 

Konoplytskyy Roman опублікував відео, на якому чітко видно стан цієї дороги.

Дорога по вул. Лідавській (її просто не існує. Проїхати та пройти неможливо!!! І владі (якої просто немає у нашому місті) абсолютно байдуже…

3 роки тому була створена петиція про капітальний ремонт, яку підписали більше 300 людей, але відповідь міської ради була така: «в бюджеті не вистачає на це коштів» …

Після того підприємці колективно подали звернення до міської ради про ремонт, там запропонували «скинутись по 4 млн. грн.» на ремонт…!!!! А податки, які платять підприємці, а внески до місцевого бюджету???

Пів року тому я звернувся до Ігоря Поліщука про допомогу. Але нажаль все теж… тільки обіцянки. Останній раз звернувся тиждень тому, але не було навіть відповіді(((“.

Дорога по вул. Лідавській( її просто не існує. Проїхати та пройти неможливо!!! І владі ( якої просто немає у нашому місті) абсолютно байдуже…3 роки тому була створена петиція про капітальний ремонт, яку підписали більше 300 людей, але відповідь міської ради була така: «в бюджеті не вистачає на це коштів» … Після того підприємці колективно подали звернення до міської ради про ремонт, там запропонували «скинутись по 4 млн грн» на ремонт…!!!! А податки, які платять підприємці, а внески до місцевого бюджету??? Пів року тому, я звернувся до Ігоря Поліщука про допомогу. Але нажаль все теж… тільки обіцянки. Останній раз звернувся тиждень тому, але не було навіть відповіді((( Прошу максимальний репост!!! Може так вони почнуть реагувати. Дякую!

Gepostet von Konoplytskyy Roman am Dienstag, 25. Februar 2020

Leave a Comment