Важливо Волинь Новини

“Посилала поліцейських і погрожувала”: ковельчанці довелося відповідати за свою поведінку

Ковельчанка погрожувала поліцейським фізичною розправою і посилала “подалі”. За такі дії суд призначив жінці штраф у сумі майже 500 гривень.

До Ковельського відділу поліції зателефонувала жінка, яка нецензурно висловлювалась до поліцейських та  погрожувала їм фізичною розправою. Дзвінок пролунав за екстреним номером «102». Черговий узяв слухавку і почув, як на іншому кінці дроту посипалися образи на адресу правоохоронців.

У судовій справі йдеться, що особа «здійснювала лихослів`я по телефону в адресу оператора «102», виражалась нецензурною лайкою, погрожувала фізичною розправою, чим порушувала громадський порядок та спокій громадян, вчинивши тим самим адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП».

Призначаючи адміністративне стягнення, суддя врахував обставини справи, характер вчиненого правопорушення, особу порушниці, ступінь її вини, майновий стан, відсутність обставин, що пом`якшують відповідальність за вчинене. І дійшов висновку застосувати до винної адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривню. А також стягнути з підсудної на користь держави судовий збір в сумі 420 гривень 40 копійок.

Leave a Comment