Новини

У Дніпрі дитині відірвало руку через детонацію вибухівки. ВІДЕО

У Дніпрі вранці 29 лютого 7-річного хлопчика поранило через вибух пристрою осколкового типу. Про це повідомляє “Днепр оперативный” з посиланням на коментарі очевидців.

Від смерті хлопчика врятував військовий, який зумів швидко зорієнтуватися.

У Дніпрі через вибух снаряда була важко поранена дитина – хлопчик 2011 народження: йому відірвало руку, а осколки посікли тулуб та ноги.

Як розповів очевидець події, вибух був такої сили, що в будинках тремтіли вікна, а на навколишніх машинах спрацювала сигналізація.

“У провулку Рубіновий постраждав хлопчик. Попередній діагноз: травматична ампутація лівої руки, осколкові травми ніг, лівого стегна, відкрита травма живота. Він був госпіталізований в дитячу лікарню”, – повідомила речник патрульної поліції міста Людмила Копиленко.

Від смерті хлопчика врятував чоловік, військовий, який живе неподалік – він почув вибух, після якого пролунав крик, кинувся на ці звуки, побачив потерпілого і наклав джгут на пошкоджену кінцівку.

“Йшов у дворі, почув потужний вибух, не від петарди явно. Побачив за машинами пацана, який біг і кричав. Побачив таксу, що гуляла на повідку, вихопив поводок, відрізав його шматок і за кілька секунд наклав джгут хлопчику”, – розповів він.

Військовий додав, що рану він не став обробляти, лише засік час накладення джгута.

“Швидка приїхала протягом декількох хвилин. Хлопчик був у свідомості. Розповів, що підняв невелику чорну трубочку” , – додав чоловік.

Рятівник дитини відмовився позувати перед камерами журналістів, а постраждалого хлопчика доправили до обласної дитячої лікарні.

“Дитина отримала тяжкі травми з проникаючим пораненням в черевну порожнину. Вона зараз в реанімації”, – розповів голова дитячої обласної лікарні Олександр Хитрик.

Leave a Comment