Новини

У зв’язку з коронавірусом в Україні ізолювали 63-річну бабусю

У четвер, 27 лютого, в Івано-Франківській області була госпіталізована 63-річна жителька смт Делятин, яка щойно повернулася з зараженої Італії. Тепер її перевіряють на коронавірус в терміновому порядку – аналізи жінки вже направили до Києва. Про це повідомив головний лікар Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні Роман Остяк, пише Укрінформ.

За словами лікаря, в лікарню поступила жінка, яка повернулася з Італії, де була півроку. Відомо, що перед від’їздом, у Італії, у пенсіонерки захворіли внуки, у них сімейний лікар підтвердив грип. Отож, вона повернулася в понеділок в Україну вже з температурою. Уже вдома жінка звернулася до сімейного лікаря, який направив її в обласну клінічну лікарню.
“У жінки є двостороння пневмонія. Але, згідно з нашим алгоритмом, ми відразу направили кур’єром до Києва її аналізи на наявність коронавируса”, – заявив Роман Остяк.
Також він зазначив, що зараз пацієнтка перебуває в ізоляторі, і відчуває себе краще. За місцем проживання жінки зроблено дезінфекцію.

Leave a Comment