Важливо Волинь Новини

MONATIK презентував кліп на пісню “Сильно”. ВІДЕО

Співак, суддя проєкту “Голос країни-10” лучанин Дмитро Монатік, який записав гімн вокального шоу з учасниками своєї команди, порадував фанів випуском нової роботи.

Мультиартист представив неймовірно ніжне відео на трек “Сильно”, який увійшов до третього сольного альбому “LOVE IT ритм”. Знімання відео відбувалися у Києві, режисеркою виступила Таню Муіньо, – пише ТСН.

Головну роль у кліпі зіграла відома модель Анна Шуть, яка перед зніманнями проходила спеціальну підготовку з акробатами.

“Коли сильно кохаєш, іноді здається, що потрапив в найгарніший сон. Настільки легкий, що перед тим, як до нього потрапити, не доводиться застосовувати прийоми, які давно не працюють. На зразок підрахунку овець … На це просто немає часу … Він охоче зникає або зупиняється … Часу немає … Або його стає так багато, що він втрачає значущість і забуваєш про його існування … Як же прекрасно навіть прокинувшись, зрозуміти, що сон був лише злегка гіперболізований своїми барвами і відсутністю гравітації – все інше відбувається наяву. Ця робота саме про це відчуття. Падіння вгору. Падіння в космос, ім’я якому кохання”, – прокоментував роботу Дмитро.

<iframe width=”815″ height=”459″ src=”https://www.youtube.com/embed/i6VUQoen_GA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>Нагадаємо, що минулого тижня MONATIK з дружиною стали гостями престижної музичної премії Brit Awards. Співак став єдиним українським артистом, якого запросили на церемонію.

Leave a Comment