Важливо Волинь Новини

Двоє маленьких дітей згоріли у власному будинку на Волині. У чому причина пожежі?

Двоє маленьких волинян загинули сьогодні під час пожежі у власному будинку. Попередня причина трагедії – недоліки конструкції пічного опалення. Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Сьогодні до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в селі Білашів Ковельського району – полум’я, що охопило всю будівлю, помітили сусіди.

До місця виклику прибув перший підрозділ вогнеборців. Загалом на місці події були зосереджені сили трьох підрозділів – місцевих пожежних команд сіль Білашів та Любитів, а також рятувальники 4-ої ДПРЧ міста Ковеля.

На момент прибуття пожежа сягнула даху й охопила увесь будинок. Сусіди повідомили, що у помешканні можуть перебувати двоє дітей. На гасіння пожежі рятувальники подали 3 пожежних водяних стволи, для локалізації пожежі знадобилось 55 хвилин.

На жаль, на місці пожежі співробітники Служби 101 виявили у кімнаті двох тіла двох дітей – хлопчика 2014 р.н. та дівчинку 2017 р.н. Врятувати дітей уже не було змоги.

Обставини загибелі дітей та причина пожежі встановлюються. За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок недоліків конструкції пічного опалення.

Leave a Comment