Важливо Волинь Новини

“Ми всі співучасники цього”, – радник Луцького міського голови про демонтаж Старого ринку

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що початок демонтажу Центрального ринку – це неабиякий прорив, реалізації якого посприяли всі депутати нинішньої каденції Луцькради.

Про це йшлося під час сесійного засідання Луцької міської ради.

“Є звичайні малі землетруси, а є зіткнення тектонічних плит. Нам довелося працювати якраз під час такого зіткнення”, – сказав Ігор Поліщук, під час розгляду звіту про діяльність виконавчих органів Луцької міської ради за 2019 рік.

Також радник Луцького міського голови з поміж інших успіхів у роботі Луцькради виділив початок демонтажу Центрального ринку.

“Я переконаний, що нині покійні і Антон Кривицький, і Микола Романюк мріяли забрати цей смітник від замку. Були спроби, але десь не вистачало політичної волі. Ми витримали блокування, за які ніхто не поніс відповідальності, обливання брудом у фейсбуці, але ми пройшли точки неповернення. Старий ринок має бути знесений, це станеться. Ми всі є співучасниками цього”, – звернувся Ігор Поліщук до колег-депутатів.

Також депутат зауважив, що успіхом у роботі Луцькради є впровадження безготівкового розрахунку в громадському транспорті, перегляд цін на оренду комунального майна, впровадження конкурсу на малі архітектурні споруди, збільшення надходження від реклами і подякував усім депутатам за роботу та побажав депутатам наступних каденцій плідно працювати задля розвитку міста.

 

Leave a Comment