Важливо Волинь Новини

«Своїм все, іншим – закон». Друг депутата Луцькради отримав землю у Старому місті

Фірма ТОВ «Праймсервіс-Плюс» отримала 11 соток в історичні частині Луцька під будівництво та 17 соток на пр-ті Молоді, 4е, там раніше було приміщення бібліотеки.

Про це стало відомо під час засідання 70-ї сесії Луцькради,  – повідомляє ВолиньUA.

ТОВ «Праймсервіс-Плюс» розігрались земельні апетити, так ця фірма попросила надати земельну ділянку в історичні частині міста на Кафедральній, 10а площею 11 сотих та на умовах оренди земельної ділянки для будівництва на пр-ті Молоді, 4е, там раніше було приміщення бібліотеки.

Більшість депутатів Луцькради підтримала даний проект рішення.

Відношення до цієї фірми не приховує депутат Луцької міської ради Сергій Булав одному із місцевих ЗМІ, він зазначив, що власником проданих площ є товариство із обмеженою відповідальністю «Праймсервіс-Плюс». Як зазначив Була, що він представляє цю фірму.

Отож, керівником ТОВ «Праймсервіс-Плюс» є Корець Олег Васильович, цей же чоловік керує ще двома фірмами: “ЗАХІДБІЗНЕСІНВЕСТ” та ПП “ГАЗПРОЕКТМОНТАЖ ПЛЮС”.

До слова, депутат Луцькради Сергій Була їздить автівкою фірми «Газпроектмонтаж», яке володіє ще чотирма транспортними засобами. Так виходить, службове авто фірми де він є директором.

Раніше, офіс фірми «Газпроектмонтаж» та громадська приймальня Сергія Були розташовані за однією адресою.

Leave a Comment