Важливо Волинь Новини

“Хто керує нашим містом?” або “Чому радник Луцького міського голови не розібрався із рішенням суду”

Нову хвилю обурення серед лучан викликав пост у фейсбуці  радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука про те, що, буцім-то, суд уже виніс рішення по клопотанню підприємців Центрального ринку. 

Господарський суд Волинської області завершив розгляд справи за клопотанням підприємців Центрального ринку щодо забезпечення позову шляхом зупинення рішення міської ради про вилучення земельної ділянки КП “Луцькі ринки” на території Старого ринку та заборони вчиняти будь-які дії щодо демонтажу контейнерів.
За результатами розгляду вказаного клопотання підприємцям відмовлено у його задоволенні“.

Хоча, справа ще розглядатиметься у суді 10 березня. Підприємці пояснюють: 

У Господарськом суді Волинської області відбулось судове засідання за позовом підприємців, які здійснюють свою діяльність на території яку обслуговувало КП «Луцькі ринки». Вимагали скасування незаконного рішення Луцької Міської ради від 29.01.2020 року, та здійснити забезпечення позову. Суддя провела підготовче засідання та призначила справу до судового розгляду 10.03.2020р. А також, у резолюції ухвалив: у забезпечені позову відмовити.

Таким чином, по суті законності розірвання угод з підприємцями та визначення збитків завданих підприємцям таким рішенням, почне розглядатись з 10.03.2020 року. По ходу майбутніх засідань підприємці, проти яких можуть здійснюватись незаконні дії зі сторони муніципальної варти, можуть доносити документи про визначення збитків завданих підлеглими пані Сиротинської-Юзефчук“.

Під час активного обговорення лучани обурювалися таким “зазиранням у майбутнє”:

Leave a Comment