Важливо Волинь Новини

Суд дозволив демонтаж Центрального ринку. ФОТО

Господарський суд Волинської області відмовив у клопотанні підприємцям Центрального ринку про вилучення земельної ділянки КП “Луцькі ринки” на території Старого ринку та заборони вчиняти будь-які дії щодо демонтажу контейнерів.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

“Щойно у Господарському суді Волинської області завершився розгляд справи за клопотанням підприємців Центрального ринку щодо забезпечення позову шляхом зупинення рішення міської ради про вилучення земельної ділянки КП “Луцькі ринки” на території Старого ринку та заборони вчиняти будь-які дії щодо демонтажу контейнерів. За результатами розгляду вказаного клопотання підприємцям відмовлено у його задоволенні”, – йдеться у дописі.

Однак, цю інформацію спростували підприємці Центрального ринку.

“Сьогодні відбулось підготовче судове засідання за позовом групи підприємців до міської ради про визнання протиправним та скасування рішення міської ради від 29 січня 2020 року номер 69/1. На жаль, забезпечення позову було відхилено та оголошено перерву до 10 березня. Однак, в разі зміни обставин, підприємці можуть додатково подавати заяви про забезпечення позову в межах судового розгляду”, – йдеться у дописі.

 

 

 

 

Leave a Comment