Новини

Лучанину з двома переломами кісток очної орбіти та зі струсом мозку лікарі відмовили надати першу допомогу

Лучанина Едуарда Гуля обурила байдужість і халатність лікарів. Про це чоловік повідомив у соцмережі Інстраграм.

Як відомо, 08.02. 2020 року чоловіку стало зле і він миттю вирушив до Луцької міської клінічної лікарні №2. Зі слів потерпілого, він прибув до травпункту, у якому ніхто на чоловіка не реагував.

Як повідомляється, чергового лікаря не було, а дві медсестри, які сиділи на посту, ігнорували прохання чоловіка дати уколи від спазму та блювоти. Опісля 2 -годинного чекання, пана Едуарда все ж таки відправили на огляд до невропатолога. Утім, лікар йому несподівано повідомив :”Вийди з цього кабінету, я зайнятий!”.
До слова, чоловік прочекав у черзі з усіма іншими пацієнтами.

Коли ж занепокоєні родичі наробили “кіпішу” у лікарні, лікар вирішив оглянути чоловіка, а згодом промовив: ” Ви гляньте на нього, у нього ж до ранку будуть ускладнення, а я через нього за ґрати не хочу, везіть його кудись”…
До слова, жінка чоловіка, яка брала активну участь у допомозі, була вагітною. Натомість чоловіка знову виставили за двері…

Вочевидь, близько 21:00, чоловік вирушив до Волинської обласної лікарні, де йому діагностували два переломи кісток очної орбіти зі струсом мозку та опущеною щелепою.



Чоловік зазначає, що має намір після одужання повернутися до лікарні, яка відмовила йому у допомозі  та зробить усе можливе аби “кваліфіковані” працівники  були покарані.

Leave a Comment