Волинь Новини

Заступником головного прокурора Волині став син багаторічного очільника Луцької та Ковельської прокуратур

Прокурор Волині Тарас Безрукий представив свого першого заступника – Олександра Шамринського. До призначення на цю посаду він працював начальником відділу організаційного та правового забезпечення обласної прокуратури.

Дивлячись на сімейні зв’язки пана Шамринського, стає ясно, що він – не випадкова людина на таких високих посадах у прокуратурі. Та й зважаючи на тенденцію в подібних структурах, тут такого й не трапляється. Як то кажуть – всі свої. Адже Олександр Шамринський є сином багаторічного очільника Ковельської та Луцької прокуратур Євгена Шамринського, – пише ВолиньUa, посилаючись на сюжет “Аверсу”.

З офіційної біографії Шамринського-молодшого відомо, що свій «тернистий» шлях у прокуратурі він почав «торувати» у 1998 році. Цікаво, що саме у цьому році його батько Євген Шамринський став першим заступником прокурора Волинської області. А згодом, на початку нульових, працював на позиції виконуючого обов’язки прокурора області.

Складається враження, що у волинській прокуратурі головне – приналежність до якоїсь прокурорської династії. Бо ж виходить, що тут посади передаються від батька до сина у спадок – наче сімейна реліквія, – роблять висновок журналісти телекомпанії “Аверс”.

Leave a Comment